Profil

Læs lidt om os herunder

Vi blæser derudaf for fuld skrue

Efter en brand i sandblæserudstyre for 2½ siden, er vi endelig kommet på ret køl igen og har nu Fyns mesty moderne og tidssvarende sandblæserudstyr og en hel ny hal til det.

Derfor blæser vi bare derudaf igen.

Fyns Special Coatings historik

Fyns Special Coating er et 40 år gammelt firma etableret af indehaveren John Jensen i 1976 på adressen Strandvangen 23 i Kerteminde.
I Kertemindes industriområde lå der dengang flere større maskinfabrikker, som manglede et sted i nærområdet, hvor man kunne sandblæse og male deres maskindele. På den baggrund tog John Jensen initiativ til at etablere Fyns Special Coating for egen regning og risiko.
Også emner fra smedeværksteder, off shore industrien, skibsværfter og landbrugssektoren finder vej til Fyns Special Coating for at blive sandblæst/malet.
På et tidspunkt var det også muligt at pulverlakere større og mindre ting; men det krævede for megen plads i forhold til det økonomiske udbytte sammenlignet med sandblæsning og maling af større emner som
containere, sluser og diverse emner til landbrugsmaskiner.

Ikke kun maskinfabrikker m.m., men også private er velkomne som kunder hos Fyns Special Coating. Det kan bl.a. dreje sig om sandblæsning og maling af fælge, havemøbler og staldvinduer.

Så ingen emner er for små og stort set heller ikke for store. Kom ind og få et tilbud på dine emner, så de kan blive som nye.

ADRESSE

FYNS SPECIAL COATING
Strandvangen 23
5300 Kerteminde

TRÆFFETIDER

Hverdage: 08.00 - 16.00
Lørdag & søndag: Lukket

KONTAKT INFO

Tlf: +45 6532 3450
Email: info@fynsspecialcoating.dk
CVR: 40250859

CVR 40250859

© Copyright – All rights reserved.

Til top